Forum używa ciasteczek
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GRATULACJE.
Wielkie GRATULACJE dla naszych Kolegów WINKA i PIKOWSKIEGO! - Na mistrzostwach Europy NAVIGA w Burgas w Bułgarii Koledzy nasi za modele "SCHANHORST" i "INDIANAPOLIS" (WINEK) oraz model "WASKESIU" (PIKOWSKI) otrzymali bardzo wysokie noty nagrodzone ZŁOTYMI MEDALAMI.
" Lenistwo jest rękojmią zdrowia "
Odpowiedz
Wspaniała wiadomość! Gratuluję osiągnięcia  PDT_Armataz_01_34 PDT_Armataz_01_34 PDT_Armataz_01_34
Odpowiedz
Moje gratulacje, to cieszy jak ktoś docenia wkład pracy.
"Kruca bomba mało casu"
----------------------------------------
Odpowiedz
BRAWO!!
"Duma mnie rozpiera jak groch jelita frontowego oficera"
Odpowiedz
Gratulacje! Wspaniałe modele i w pełni zasłużone medale.
Pozdrawiam
Piotrek

W budowie: 
Skończone: Vickers Medium Mk.lTiger PTiger Ausf. H1Szalupa holenderska, BF-109, Wz.29,
Odpowiedz
Witam Kolegów
Bardzo dziękuję za słowa uznania.
Ciekawsze od samych wyników i medali są okoliczności w jakich informacje z Bułgarii do na spływały.
Opiszę to w swoich "Rozważaniach znad maty" jak tylko będzie możliwość.

Tymczasem do następnego forumowego kontaktu.
Pozdrawiam Wszystkich

Winek (WiesławK)

[Obrazek: 3001_30_06_20_1_44_47.jpeg]
Odpowiedz
To i ja dołączam się do gratulacji PDT_Armataz_01_37 PDT_Armataz_01_37 PDT_Armataz_01_37
Odpowiedz